BEMUTATKOZÁS

Motoros előélet:

Amrein Lászlónak hívnak, 1967-ben születtem, 1988-ban kezdtem a motorozást egy 250-es Mz-vel. Eddig összesen 14 motorom volt – többnyire nagy sportgépek -, amiken saját tapasztalatból tanultam meg a motorozás veszélyeit.

Jelenleg is aktívan motorozok egy 2004-es Yamaha R6 nyergében. A két keréken megtett km-ek számát nem tudom, de autóval 1.500.000 km-t tudtam összeszámolni.

Szervező:

     1999 óta veszek részt tevékenyen a motoros életben. Először, mint motoros rendezvények szervezőjeként, majd menedzseri státuszban, valamint újságíróként lett a munkám a motoros közeg. Menedzserként Mókus (Herczeg Balázs) és Angyal Zoltán ügyeit intéztem (Angyal Zoltánnal világbajnoki címig sikerült eljutni)

     Pár év alatt már nemzetközi szinten is részét képeztem a stunt riding (akrobatikus motorozás) életnek, 2004-ben a stunt vb mindkét fordulóján (Csehországban és Angliában) zsűritag voltam.
2006-ban stunt riding Eb-t, 2007-ben stunt riding világbajnokságot szerveztem Horváth József szervezőtársammal.

     Az, hogy a stunt riding motorozás hivatalos sport lett, erősen köszönhető az én munkámnak is, amit a motoros életben véghez vittem.

Média:

     2003-tól a hazai SuperBike Magazinnál dolgoztam, majd a MotomiX Magazinnál voltam szerkesztő 2009-ig (a kettő egy ideig párhuzamosan működött).

     Ezt követően 2010-ben egy saját motoros újságot indítottam MotoRage néven. Ezt a kiadványt egyszemélyben működtettem.

     Én voltam a főszerkesztő, a cikkíró, a grafikus, a pénzügyes, a terjesztés felelős, a fotós, a hirdetésszervező, a marketinges, szóval a mindenes!

     A MotoRage Magazin egy ingyenes kiadvány volt, ami 9 éven keresztül jelent meg  nyomtatott formában, majd 2019-ben átváltottam online vonalra.

Jelen:

A www.motorage.hu jelenleg is működik. 2023 őszén kezdtem el foglalkozni a Defensive Ride megvalósításával.